Опис

Chem-Trend® SL-61032 сучасне розділювальне мастило, призначене для експлуатації в нормальних умовах. Вміст спеціальних добавок робить її застосування ідеальним при виїмці складних та змішаних виробів із алюмінію.

Chem-Trend® SL-61032 являє собою збалансовану емульсію з мастила та протизадирних присадок, що працюють при надвисокому тиску. Вона забезпечує прекрасне знімання виробів і покращує змащування виштовхувачів та ковзних стрижнів. Інші добавки забезпечують захист від корозії. Здатність продукту до зволоження та утворення плівки забезпечує рівномірне покриття всієї поверхні форми при широкому спектрі температур.

Застосування

Для лиття алюмінієвих деталей під високим тиском у режимі роботи від середньої до високої інтенсивності, коли потрібна хороша якість поверхні після лиття, захист при паянні, адгезія плівки та гарні мастильні властивості.

Перед використанням Chem-Trend® SL-61032 слід розбавити водою. Ступінь розведення варіюється в залежності від складності виробів, але початкове розведення рекомендується у співвідношенні приблизно 1:80. Ступінь розведення можна збільшити після появи на прес-формі природного блискучого покриття. Зазвичай це відбувається за 2 години. Часто розведення можна доводити до співвідношення 1:120 та вище. Під час тривалих перерв (наприклад, у вихідні або під час відпусток) рекомендується промивати систему труб, що містить розділовий агент із водою. Виливки необхідно очищати перед наступним фарбуванням, покриттям або зварювальними процесами. Рекомендується очищати доступними для придбання лужними розчинами або за допомогою піскоструминної обробки. За додатковими питаннями очищення зв’яжіться з Chem-Trend.