Опис

Chem-Trend® SL-61090 сучасна роздільна призначена для експлуатації в нормальних умовах. Зміст спеціальних добавок робить її застосування ідеальним при виїмці складних та змішаних виробів із алюмінію.

Chem-Trend® SL-61090 являє собою збалансовану емульсію з мастила та протизадирних присадок, що працюють при надвисокому тиску. Вона забезпечує прекрасне знімання виробів і покращує змащування виштовхувачів та ковзних стрижнів. Інші добавки забезпечують захист від корозії. Здатність продукту до зволоження та утворення плівки забезпечує рівномірне покриття усієї поверхні форми при широкому спектрі температур.

Застосування

Перед використанням концентрат мастила Chem-Trend SL -61090 слід розбавити водою. Ступінь розведення варіюється в залежності від складності виробів. Рекомендується початкове розведення у співвідношенні 1:60. Ступінь розведення можна збільшити після появи на прес-формі природного блискучого покриття. Зазвичай це відбувається приблизно за 2 години. Часто розведення можна доводити співвідношення 1: 100 і вище.

Під час тривалих перерв (наприклад, у вихідні або під час відпусток) рекомендується промивати систему труб, що містить розділовий агент із водою. Якщо отримані виливки передбачається фарбувати чи покривати металом, необхідно оцінити ефективність системи очищення. У більшості випадків виливки можуть бути успішно очищені в будь-якій хорошій лужній системі або за допомогою абразивної дробоструминної обробки. За додатковою інформацією щодо очищення зверніться до місцевого торгового представника Chem-Trend.