Додавання лінійки добавок HIPERADD®, придбаних у Chemisol Italia s.r.l. до сімейства продуктів Deurowood розширює можливості та розширює географічне охоплення, щоб краще обслуговувати глобальну промисловість імпрегнації паперу та деревних композитів.

Для виробників на цих ринках це означає покращений доступ до провідних технологій, а також першокласне обслуговування та підтримку. Об’єднання двох авторитетних брендів, які спеціалізуються в основному на добавках для просочування паперу, забезпечує синергетичні, конкурентоспроможні рішення, які допомагають виробникам, яким потрібна операційна ефективність і характеристики поверхні, які відповідають поточним і майбутнім тенденціям дизайну.

«Завдяки стратегічному придбанню лінійки продуктів HIPERADD® у Chemisol ми зробили рішучий крок вперед у розширенні нашої присутності на ринку та забезпеченні нашої позиції лідера в галузі просочування паперу», — сказав Гюнтер Таппейнер, керуючий директор Deurowood. «Цей крок дозволяє нам інтегрувати технологію поважного конкурента та зміцнює нашу відданість справі обслуговування існуючих і нових клієнтів у всьому світі з досконалістю».

«Рішення продати нашу лінію HIPERADD® було прийнято, щоб зосередити увагу та зміцнити позиції Chemisol на ринку меламіноформальдегідних смол (HIPERESIN)», — заявив Франко Мелато, керуючий директор Chemisol Italia. «Ця операція дозволить Chemisol і далі інвестувати та відігравати важливу роль у бізнесі MF смоли для різних застосувань, серед іншого: автомобільна, ізоляційна, формовочна суміш, стельова плитка та деревообробна промисловість».

Портфоліо Deurowood, включаючи Deurowood® і нещодавно придбану лінійку продуктів HIPERADD®, тепер пропонує найповніший асортимент високоякісних хімічних добавок, необхідних для імпрегнаторів паперу. Продукти розроблені для забезпечення максимальної ефективності та критичних функціональних характеристик для обробки декоративного паперу на лінії просочення та ламінування деревних композитів і ламінатів на основі паперу.

Придбання бренду HIPERADD® і лінійки продуктів Chemisol ще більше підтверджує прагнення Chem-Trend створити значну присутність у ряді різноманітних сегментів промисловості, включаючи ринок імпрегнації для паперу, деревних композитів і ламінатів на паперовій основі.