MOSH/MOAH у всіх на слуху.

Ця тема нині інтенсивна розвивається виробниками продуктів.

Повідомлення про оновлення MOSH/MOAH можуть мати катастрофічні наслідки для компаній, що виробляють харчові продукти, так само збитки їх іміджу та дорогоцінне повернення продукції.

MOSH/MOAH – насичені вуглеводні мінеральної оливи та ароматичні вуглеводні мінеральної оливи представляють зараз найбільший інтерес. Перші спричиняють незворотні зміни в печінці, а другі визнані потенційними канцерогенами. Існує безліч факторів, які необхідно враховувати, якщо ви хочете підвищити безпеку харчових продуктів. З нашими мастильними матеріалами ризик забруднення MOSH/MOAH може бути зведений до мінімуму.

Неможливо точно визначити, звідки беруться ці речовини в продуктах харчування. або це від мастильних матеріалів чи харчових добавок чи пакувальні матеріали. важко визначити першоджерело забруднення

Ризик забруднення мастильними матеріалами MOSH/MOAH можна мінімізувати за допомогою таких факторів

  • оптимізація дозування мастила
  • використання мастильних матеріалів, що не містять вуглеводнів
  • інноваційна концепція мастила

Компанія Kluber Lubtication контролює весь ланцюжок від постачання інгредієнтів до кінцевого продукту. Мастильні матеріали від Klüber Lubrication представляє багатогранний підхід до мінімізації ризику забруднення та досягнення найкращих результатів у виробничому процесі.

Ми підтримуємо вас, щоб ви зробили ще один крок вперед і прагнули більшого, ніж просто безпека харчових продуктів.

Експерт з трибології компанія Klüber Lubrication вже давно займається цією проблемою і розробили спеціальні мастильні матеріалі відповідно до найвищих чинних стандартів відповідно до рекомендацій Європейського агентства з безпеки харчових продуктів. Один з таких продуктів, як Klüberfood 4DC допоможе у виробництві якісної та безпечної харчової продукції.

Klüberfood 4DC – це більше, ніж розподільчий агент. Він був розроблений для прямого контакту (4DC) з усіма продуктами. Сімейство мастильних матеріалів включає вісім продуктів, які відповідають найвищим вимогам до якості та безпеки, згідно стандартам ЄС.

Klüberfood 4DC складається із сировини на 100% якості продуктів харчування. Всі рішення не містять MOSH/MOAH, не містять ГМО та не містять алергенів.