Група Bühler, розташована в Узвілі, активно підтримує інновації, що спеціалізується на виробництві «нової їжі».Нова продукція виготовляється за допомогою кульового млина, призначеного для створення однорідної рідкої суміші. Млин в основному звикпереробляти побічні продукти виробництва пива (зерно). Ця технологія спрямована на створення продуктів світового класу сектору «нова їжа».

EagleBurgmann було обрано партнером для забезпечення герметизації системи цих кульових млинів; EagleBurgmann, у свою чергу, замовив Klüber Lubrication для подачі бар’єрної рідини для механічного ущільнення. Завдяки цій синергії дві компанії Freudenberg створити виняткову цінність для своїх клієнтів. Завдання полягало в тому, щоб знайти бар’єрну рідину, яка не створює ризик для здоров’я при контакті з виробленою «новою їжею».

У більшості таких застосувань мастильні матеріали з реєстрацією NSF H1 зазвичай використовуються, але є обмеження щодо їх використання. Використання доступних в даний час технічних олив обмежено приблизно 10 ppm згідно з рекомендаціями FDA.

Загальні умови

  • – Тип ущільнення: замкове механічне ущільнення з насосним гвинтом – Тип HSMR19
  • – Постачання: термосифонна система з використанням Klüber 4DC як бар’єру
  • – Матеріал: Q1Q1VLGE (G)-Q1BVLGE (1.4122)
  • – Швидкість: від 600 до 2000 об/хв
  • – Робочий тиск: від 0 до 10 бар
  • – Температура середовища: < 120 °C

Klüberfood 4DC 13, альтернатива до бар’єрних рідин NSF H1.

Klüberfood 4DC (для прямого контакту з харчовими продуктами) складається на 100% з харчової сировини.

Високоякісні рослинні інгредієнти забезпечують ще краще змащування ущільнень, ніж звичайні бар’єрні рідини тощо

Klüberfood 4DC 13 представляє інноваційне рішення, яке відповідає як вимогам харчової безпеки, так і технічним вимогам.