Компанія Chem-Trend, член Freudenberg Chemical Specialties Group, представить свою продукцію на виставці шинних технологій у Ганновері з 19 по 21 березня 2024 року. Їхнє широке портфоліо включає різноманітні продукти, такі як внутрішні та зовнішні фарби, покриття для камер. , покриття для форм і мастила для ободів однорідності шин, є доказом відданості компанії інноваціям і якості в шинній промисловості.

Chem-Trend пишається тим, що є інноваційним лідером, який випереджає нормативні акти, пропонуючи повний асортимент продуктів, розроблених без перфторованих і поліфторованих алкільних сполук (PFAS), і вибираючи безпечніші силікони, які використовуються в поточній розробці продуктів. Створення більш здорового середовища для всіх, хто бере участь у виробництві та використанні технології, є основною метою глобальних дослідницьких груп.

Аманда П’ю, глобальний віце-президент Chem-Trend із маркетингу та технологій, пояснює: «Наша дорожня карта полягала не лише в тому, щоб бути стійким заради цього. У нас є кращі продукти, які відповідають цим зусиллям. Отже, коли ми думаємо про стійкість, ми думаємо не лише про зменшення викидів CO2, але ми також хочемо покращити галузь і надати нашим клієнтам кращий вибір».

Ця відданість корпоративній відповідальності була визнана престижним рейтингом EcoVadis Gold у 2023 році, підкреслюючи зусилля Chem-Trend щодо розробки та виробництва екологічно чистих продуктів.

«Прихильність Chem-Trend до ринку шин виходить за рамки відповідальної розробки продукту. Наш слід дозволяє нам обслуговувати виробників місцевими ресурсами, технічною підтримкою та виробничими потужностями», — сказав Шакті Гуаріар, директор з розвитку глобального бізнесу шин. «Це величезна перевага, особливо в часи проблем і перебоїв у ланцюжках поставок. Завдяки партнерству з Chem-Trend наші клієнти можуть досягти максимальної продуктивності, підвищення продуктивності та, зрештою, економії коштів».

Компанія також розвиває свої продуктові рішення, щоб відповідати складності сучасного дизайну шин і електрифікації транспортних засобів. Маючи десятиліття досвіду постачання високоефективних шинних фарб і покриттів для світових виробників шин, Chem-Trend готова стати лідером у цьому мінливому ландшафті. Новітніші технології, розроблені завдяки значному знанню ринку та співпраці, вирішують проблеми після затвердіння, такі як лазерне очищення та прилипання матеріалів, таких як піна для шумопоглинання.  Останні вдосконалення продукції стосуються диференційованих характеристик шин для електромобілів, включаючи дизайн і форму, самоущільнювачі в шинах із захистом від проколів і включення сенсорних технологій.

На виставці Tire Technology Expo експерти Chem-Trend зможуть обговорити, як останні досягнення в шинних фарбах, антиадгезивах і покриттях можуть принести користь виробничим процесам. Учасникам пропонується відвідати Chem-Trend у павільйоні 20, стенд 4006, щоб дізнатися про покращення виробництва шин.